Video: Dumped lion cub doing well; named Remy

Lion cub Remy, 9 Oct 2018
Lion cub Remy, 9 Oct 2018. (Photo: Stichting Leeuw / Facebook)

The lion cub on Sunday, is doing well at Stichting Leeuw, the foundation said on Facebook. "Between all the hectic, the little one is entertaining himself well, eating and drinking well and still sleeping a lot", the foundation said. The foundation named the cub Remy. 

On Wednesday the foundation's veterinarian will give Remy a thorough medical check-up, as well as his vaccinations. Remy can be "adopted" on the foundation's from Tuesday. Those who adopt the lion cub won't be able to take him home with them, but can help pay for his care. 

Update leeuwenwelp

Onze kleine kanjer is goed de eerste nacht doorgekomen. Hij heeft heerlijk liggen slapen en de eerste hapjes zijn ook gegeten. Hij krijgt nog heel licht verteerbaar voedsel omdat niet duidelijk is waar hij aan gewend is. Ook het eerste speelgoed is dankbaar in ontvangst genomen.

Team stichting leeuw

Lion Cub Update

Our little champ has had a good first night: he slept well and ate his first food. At the moment, we're giving him easily digestible food since we're not sure what he is used to. The first toys have also been received with gratitude.

Stichting Leeuw Team

Geplaatst door op Maandag 8 oktober 2018

Lion cub Remy, 9 Oct 2018
Lion cub Remy, 9 Oct 2018. (Photo: Stichting Leeuw / Facebook)

Tags: